Åbergs DataSystem AB

Rebus är ett modernt Windowsbaserat ekonomi- och bokningssystem för resebranschen.

Det har en bredd i resehanterandet som få program på marknaden matchar i och med att vi riktar oss till resebyråer, researrangörer och bussbolag i ett och samma system.

 

Basen i systemet är grundfunktioner och ekonomimoduler för kundfakturering och leverantörsfakturor som alla Rebus-moduler använder eller kan använda. Läs mer om detta i bas-moduler.

För resebyråer finns en Resebyrå-modul som passar för affärs/privat/grupp-resebyråer. För de som arbetar med att producera resor, både till sig själva och till andra arrangörer, så finns det en tilläggsmodul till Resebyrå-modulen som vi kallar för Resebyrå/Producent (f.d. Turist).

För de som arrangerar egna resor och säljer dem till slutkund finns det en Arrangörs-modul. Typiska kunder är bussföretag med teaterresor, skidresor etc. där man har ett visst antal platser på ett antal avresedatum och alla åker både dit och tillbaks hem.

För bussbolag som har egna bussar, eller hyr in bussar, och kör beställningstrafik finns en Buss-modul.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /data/standbynordic/wp-content/themes/jarida/footer.php on line 57